Nieuwjaarswens

Deze foto deel ik graag met jou, beste volger en mede pelgrim.

‘Man in de mist’, is een passende ondertitel bij deze foto.

Mist ontstaat als warme, vochtige lucht over een kouder oppervlak stroomt.

Deze foto deel ik daarom met jou, als een beeld van Gods belofte. Hoe Hij is en wie Hij belooft te zullen zijn voor wie op Hem vertrouwt. Ik denk dan aan de oudtestamentische belofte uit Hosea 14:6 ‘Ik zal Israël zijn als de dauw, hij zal bloeien als de lelie; en hij zal zijn wortelen uitslaan als de Libanon.’

Wat een beeld! Als de dauw.. Subtiel. Teder. Groots in kleinheid. Het doet onwillekeurig denken aan het kerstevangelie. Jezus Christus, die vrijwillig kwam om zalig te maken.

Zo zal Hij zijn. Steeds. Verzachtend met de blijde Evangelieboodschap. Om daarmee je voeten te richten op het pad van de vrede. Het pad waarop God steeds voldoende licht geeft voor de volgende stap.

Bij deze belofte bid ik ook om vervulling van Gods beloften voor Israël als natie: ‘Toon ons dat U hen zult zijn als de dauw in het komende jaar.’

Een gezegend 2024 toegewenst!

Neem vrijblijvend contact op

In een kosteloos, vrijblijvend kennismakingsgesprek onderzoeken we samen jouw vraag. Na wederzijds akkoord stemmen we af wat we van elkaar verwachten en starten we met een goed plan.
Scroll naar boven