Over mij

Over mij

Ik, Harry van der Sluijs, ben in 1980 geboren in Dirksland, een Zuid-Hollands dorpje op het eiland Goeree-Overflakkee. Met onze vier kinderen Marnix, Anna, Noor en Olaf wonen Christine en ik in Ede. Naast ons gezin geven Christine en ik leiding aan LSBL, een opleidingsinstituut voor levensmiddelentechnologie.

image00002

Kennis en ervaring

Sinds ik mijn studie levensmiddelentechnologie en mijn tweedegraads bevoegdheid haalde, ben ik bijna vijftien jaar werkzaam als opleider. In de achterliggende jaren volgde ik de training tot DISC-trainer en deed ik ervaring op in individuele coaching en teamcoaching. Daarna ontstond verdieping in een eerste jaar Management & Organisatie aan de TA academie. Het verlangen naar verdieping nam toe. Daarom switchte ik naar de driejarige opleiding PG&PO (persoonlijke groei en professionele ontwikkeling). Inmiddels heb ik drie jaar TA-opleiding (transactionele analyse), intervisie, supervisie en coaching achter me. Daarnaast volgde ik twee keer een intensieve vierdaagse rond embodied coaching bij het TA expertisecentrum in België. Zeer invloedrijke ervaringen.

Coaching en geloof

Oorspronkelijk hoorden in de geestelijke gezondheidszorg geloof en persoonlijkheid echt bij elkaar. In de loop van de geschiedenis zijn ze steeds meer gescheiden geraakt. In mijn coaching en counseling wil ik ze bij elkaar houden. De oproep van Paulus in 1 Korinthe 16:13, gericht aan zijn jongere collega Timotheüs, is voor mij heel waardevol in dit verband: ‘Waak, sta in het geloof, houd je mannelijk, wees sterk.’ Ik ben er stellig van overtuigd dat deze tekst appelleert aan een gezond bijbels en geoefend geloof in Jezus Christus, in combinatie met een opgeruimde en zelfbewuste persoonlijkheid.

Het is mijn ervaring dat God naast Zijn Woord ook coaching wil gebruiken als het gaat om hoe ik man ben. Juist het ervaren van die eenheid bracht mij het verlangen om dienstbaar te zijn in de rol van coach.

transactionele analyse

Neem vrijblijvend contact op

In een kosteloos, vrijblijvend kennismakingsgesprek onderzoeken we samen jouw vraag. Na wederzijds akkoord stemmen we af wat we van elkaar verwachten en starten we met een goed plan.
Scroll naar top