Nieuwsbericht

Discipelschap is een thema dat regelmatig een onderwerp is in het contact met medepelgrims in mijn praktijk.

Hem volgen is het verlangen dat onze Heere en Zaligmaker Jezus Christus in het hart legt van de Zijnen.

Dat ‘volgen’ doortrekt alle facetten van ons leven. De onzichtbare en soms ook nadrukkelijk de meer zichtbare.

In de achterliggende periode is bij Christine en mij een proces van ‘roeping’ geweest.

De Heere maakte ons bereidwillig gehoor te geven aan de oproep die ons bereikte via een interview in de gezinsgids. Een oproep om versterking van de pioniersgemeente Licht op Zuid in Rotterdam.

Als gezin richten we ons er daarom op binnen nu en een half jaar te verhuizen naar Rotterdam Zuid. Met het verlangen onze medemens te bereiken met de heerlijke boodschap van het Evangelie.

Mijn werk binnen Praktijk Petrus blijft gewoon doorgaan. Echter niet meer vanuit Ede, maar vanuit Rotterdam. Op een nader te bepalen adres.

Wil je graag nog met coaching starten en ben je woonachtig in de omgeving van Ede? Zoek gerust even contact, dan stemmen we af wat de mogelijkheden zijn.

En ben je woonachtig in het zuiden of het westen en keek je steeds op tegen de afstand naar het oosten? Wees na de meivakantie welkom in Rotterdam!

#pelgrimage #discipelschap

Neem vrijblijvend contact op

In een kosteloos, vrijblijvend kennismakingsgesprek onderzoeken we samen jouw vraag. Na wederzijds akkoord stemmen we af wat we van elkaar verwachten en starten we met een goed plan.
Scroll naar boven