Methode

What you see is...

Petrus betekent rots. Als je stevig staat op de rots, kun je zelf een rots zijn voor de mensen in jouw omgeving. Wat is het verband tussen een rots en jou als mens? Niemand vergelijkt zich graag met een steen als het gaat over levendigheid of menselijkheid, maar wél als het gaat om de consistentie (eenheid) van steen. Het uiterlijk en het innerlijk van de steen zijn één. What you see is what you get.

 

 

Praktijk Petrus

Innerlijk en uiterlijk

Primair ben ik er voor jou! Het gaat niet om mijn methode of systeem. Dat wat voor jou belangrijk is, krijgt daarin de aandacht die het verdient.

In mijn coaching ben ik erop gericht dat je je bewust wordt van wat jij innerlijk en uiterlijk communiceert, dat je je patronen daarin gaat herkennen, ze gaat begrijpen, ermee om leert gaan en ze waar nodig kunt resetten. Dan ben je ‘leesbaar’ voor jezelf én voor anderen, zowel op cognitief, emotioneel als op lichamelijk niveau. Dat maakt je krachtig.

Neem vrijblijvend contact op

In een kosteloos, vrijblijvend kennismakingsgesprek onderzoeken we samen jouw vraag. Na wederzijds akkoord stemmen we af wat we van elkaar verwachten en starten we met een goed plan.
Scroll naar top