Tarief

Onze sessies

Als we na een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek besluiten een coachtraject met elkaar in te gaan, starten we met betaalde sessies. De sessies vinden plaats in mijn praktijkruimte aan Hillevliet 58a in Rotterdam.

image00005

Het tarief

Praktijk Petrus hanteert een vast tarief van €600,- voor een traject van 5 sessies*. Een sessie heeft de omvang van 1,5 uur. Voorafgaand aan de eerste sessie wordt het traject in rekening gebracht. Daarop geldt een betaaltermijn van 30 dagen. Na vijf sessies kan er verlengd worden met opnieuw 5 sessies. Na twee rondes van 5 sessies kan er per sessie wordt gecontracteerd.

Wanneer mijn tarief een drempel opwerpt vanwege je financiële positie, nodig ik je uit daarover het contact met me op te zoeken. Dan zoeken we samen naar werkbaar tarief/betalingsregeling.

* Praktijk Petrus is vrijgesteld van BTW

Annulering

Bij het annuleren of het niet na komen van de afspraak is de volgende regeling van toepassing:

  • Bij annulering tot 48 uur voor de afspraak worden geen kosten in rekening gebracht.
  • Bij annulering tot 24 uur voor de afspraak wordt € 50,00 in rekening gebracht.
  • Bij annulering binnen 24 uur voor de afspraak worden de kosten geheel berekend.
  • Bij het niet nakomen van de afspraak worden de kosten geheel berekend.
mountaineer standing looking at landscape desert mountain slope ridge, descending walking down,  rear back view, traveling hiking Ramon crater, Israel destination journey tourism.

Neem vrijblijvend contact op

In een kosteloos, vrijblijvend kennismakingsgesprek onderzoeken we samen jouw vraag. Na wederzijds akkoord stemmen we af wat we van elkaar verwachten en starten we met een goed plan.
Scroll naar boven