Kwaliteit

Opbouwen met kwaliteit

Als je aan de opbouw van (een deel van) je leven start, begint dat met bewustzijn: hoe is het nú? Waar verlang ik naar? Daarmee starten we de herbouw. Het is dan nodig dat degene die met je meereist protectie (veiligheid), permissie (onvoorwaardelijke steun) en potentie (jouw kwaliteiten) biedt. Dat doe ik graag vanuit Praktijk Petrus.

Kwaliteit

Een veilige basis

  • Protectie: Praktijk Petrus is geregistreerd bij de Nederlandse Vereniging voor Transactionele Analyse (NVTA). Daarnaast beschikken we over een klachtenregeling door lidmaatschap van de Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG). Als coach maak ik ook zelf gebruik van supervisie, waarmee ik een vangnet heb voor datgene waarin ik me als coach wil ontwikkelen om jou de juiste kwaliteit te kunnen bieden.

Steun ervaren

  • Permissie: Ontwikkeling van je psyche vraagt kwetsbaarheid. Als het gaat over het uiten van jouw gedachten, aannames, oordelen en gevoelens ben je kwetsbaarder dan ooit. Dat kan alleen wanneer je diep respect en onvoorwaardelijke steun ervaart van degene bij wie je je uit. Wanneer we dit contact aangaan, betreden we een kwetsbaar terrein. Daar mag worden gelachen en gehuild. Daar mogen boosheid en angst worden geuit. Met alle vertwijfeling en ongemak die daarbij kunnen horen.
  • Potentie: Jij beschikt al over datgene wat je nodig hebt om je (verder) te ontwikkelen. Je hoofd, hart en lichaam herbergen een schat aan waardevolle informatie. Bij Praktijk Petrus gaan we daarmee aan de slag.
iStock-1210394402-min

Neem vrijblijvend contact op

In een kosteloos, vrijblijvend kennismakingsgesprek onderzoeken we samen jouw vraag. Na wederzijds akkoord stemmen we af wat we van elkaar verwachten en starten we met een goed plan.
Scroll naar boven