Stevig staan

De vader op de foto staat stevig genoeg om zijn zoon vanuit werkelijke ontspanning een helpende hand te kunnen bieden.

Mooi beeld.

Herken je je in die vader? Misschien in een andere rol. Die van leidinggevende, docent of ondernemer.

Stevig staan is niet vanzelfsprekend. Misschien roept bovenstaand beeld verlangen in je wakker. Ken je situaties waarin je jezelf waarneemt als wankel? Ongeacht de rol of context waarin je dat ervaart; het ís heel vervelend.

Ik heb het over die situaties waarin je niet de rust, vrijheid, stevigheid of stabiliteit voelt om op een ontspannen manier te doen wat je wilt doen.

Situaties waarvan je je achteraf afvraagt waarom je niet deed of zei wat je je vooraf voornam te gaan doen of zeggen.

Na zo’n ervaring moet je bijkomen. Soms duurt dat een uur. Wellicht een dag. Het kan zijn dat je het pas na meerdere dagen kwijt bent of misschien ervaar je vrijwel constant een bepaalde mate van stress. Dat hoeft niets te zeggen over de heftigheid van de situatie of van je leven. Vaak betreft het vooral de intensiteit waarin jij ‘gewone omstandigheden’ als heftig ervaart.

Roept wat je nu leest in een bepaalde mate herkenning bij je op? Vraag je je af wat de oorzaak is? Hoe je rust, stevigheid en stabiliteit terug kan vinden? Dat kan een hele zoektocht zijn. Én soms kan het ook heel eenvoudig zijn.

Ik heb tijd, ruimte en aandacht om dit met je te onderzoeken en er voor je te zijn. Wees welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Voor stichtingen, particulieren en bedrijven hanteer ik afzonderlijke tarieven.

Neem vrijblijvend contact op

In een kosteloos, vrijblijvend kennismakingsgesprek onderzoeken we samen jouw vraag. Na wederzijds akkoord stemmen we af wat we van elkaar verwachten en starten we met een goed plan.
Scroll naar boven