Voorstelmomentje

Wat mooi om (op instagram) inmiddels al 150 volgers te hebben! Tijd voor een voorstelmomentje. De foto heeft @tedwalkerfoto gemaakt. Met hem was de fotoshoot op zich al een feestje. Een aanrader dus!

Ik ben Harry. Geboren in Dirksland in december 1980. Alweer bijna 14 jaar getrouwd met Christine, mijn fantastische vrouw en innige maatje. Ik ben vader van Marnix, Anna, Noor en Olaf. We wonen in Ede en naast het runnen van een opleidingsbureau coach ik christelijke mannen.

Dat zijn de feiten.

Daarachter bevindt zich het verhaal. Van twee mensen die met hun vier kinderen proberen een gelukkig en blijmoedig leven te leiden. Elke dag met wat idealisme, vermengt met zoete en zoute tranen, harde, boze maar ook zachte, lieve en vrolijke geluiden, prettige en onprettige gevoelens. Omdat we elk met onze waardevolle eigenheid ook een ‘vat’ vol innerlijke tegenstrijdigheden zijn.

Dan nog iets over de man op de foto. Waarom leun ik eigenlijk tegen een paal? Ik coach toch mannen in ‘stevig staan’?

Dat zei ik tegen Ted, waarop hij zei: “Het is toch juist sterk om ergens tegen aan te leunen. Om hulp te durven vragen?” Dankje Ted. Want ja, hij heeft gelijk! Wat is het heerlijk om te mogen leunen! Op de kennis en kunde van anderen. Op wat dé Ander – Jezus Christus – gedaan heeft! De Persoon die zich in Zijn Woord bekend maakt als de Weg, de Waarheid en het Leven.

Tot slot. Als je goed naar de foto kijkt zie je een koffertje staan. Daar past veel in.. Meer dan oppervlakkig bezien lijkt. Dat koffertje staat symbool voor wat ik leerde loslaten en waar ik me dagelijks in oefen als het gaat om loslaten.

Vandaar de naam Petrus. Die staat symbool voor alle mannen die zoekend en tastend, soms struikelend, hun weg gaan met die Ander. Wat zit er in jouw koffertje? Ik maak graag tijd voor je. Om samen te zien wat je meeneemt, vast wil houden of misschien juist liever loslaat. Samen dankbaar te buigen voor wat Hij wil doen. Je leven te verweven met wie je was en wilt zijn. En verder te reizen met iets minder bagage. Welkom!

Neem vrijblijvend contact op

In een kosteloos, vrijblijvend kennismakingsgesprek onderzoeken we samen jouw vraag. Na wederzijds akkoord stemmen we af wat we van elkaar verwachten en starten we met een goed plan.
Scroll naar boven