Ervaringen

Bekijk onze ervaringen

Graag deel ik op deze pagina ervaringen van mensen die je voorgingen in een traject bij mij. Wellicht roept dat wat zij schetsen herkenning op. Hopelijk verlaagt het de drempel voor je om contact te zoeken.

“Deze coaching heeft mij versterkt op bijna alle vlakken van mijn leven. Ik ben dankbaar dat ik de mogelijkheid heb gekregen om het te mogen doen. God beweegt op een wonderlijke manier in mijn leven, zo ook via dit coachingtraject. Dat ik de coaching mocht ontvangen van iemand die ook gelovig is, was al heel bijzonder.

Harry merkte wanneer ik me gesloten wilde houden. Zag het, benoemde het en stelde de juiste vragen. Waardoor de deur steeds meer openging en de sessies makkelijker en waardevoller werden. De coaching zette mij in mijn kracht, heeft mij inzicht gegeven in wie ik ben en waardoor ik gevormd ben. Harry is rustig, geduldig en weet de juiste knoppen te in te drukken.

Het was nodig voor de fases van mijn leven waarin ik me bevind. Vast in mijn werk, verdriet waarvan ik niet wist waar het vandaan kwam, een relatie. Kortom alles gebeurt op het juiste moment.”

Medewerker Gevangenzorg Nederland

Scroll naar boven